Cerascreen-menetelmä

Cerascrewn tarjoaa terveysdiagnoosin, -ohjeet ja terveydenhuollon yhdestä paikasta. Ja kaikki tämä, helposti, mukavasti ja nopeasti oman kodin lämmöstä. Kiitos yksinkertaiselle verinäytteen lähetystestille, jonka voi ottaa tavallinen henkilö ilman mitään erityistä apua, kultaisten standadien mukainen tarkka tulos määritetään laboratoriossamme vain muutamasta veritipasta. Käyttäen tietoja lisäkyselystä yhdistettynä kokemukseen joka on kerääntynyt tuhansista testeistä kuluneen 10 vuoden aikana, Cerascreen® valmistelee tulosraportin joka on yksilölisesti muokattu jokaiselle asiakkaalle, selventäen tulokset ymmärrettävään muotoon ja antaen tärkeää tietoa ja yksilökohtaisia suosituksia terveytesi parantamiseen.
Tulosraporttisi jälkeen Cerascreen® tarjoaa seurantatuotteita ja -palveluja. Tällä tavalla voit saada lisätestejä tehtyä, järjestää konsultaatiota ravitsemusterapeutin kanssa tai tilata sopivia vitamiinikapseleita ja lisäravinteita kaupastamme. Kaikki palvelut hoituvat tietokoneeltasi tai puhelimestasi. Verrattuna muihin terveyspalveluihin, sinun ei tarvitse järjestää mitään tapaamisia tai kestää odotusaikoja tai matkustamista edestakaisin. Se säästää aikaa ja rahaa.Laboratoriomme

Cerascreen konsepti perustuu pitkään kokemukseen DST ihmisdiagnostiikasta sekä ammattitaidosta ja neuvoista joita kokeneet terveysammattilaiset eri aloilta tarjoavat.

Sertifikaatit:

  • EN ISO 13485
  • Laboratorioiden testit

Palvelumme

Cerascreen® tarjoaa lääketieteen laboratorion diagnoosit jotka on helppo tehdä kotona. Testimme sisältävät yksityiskohtaisen mutta helposti ymmärrettävän tulosraportin. Tulosraportti, joka tehdään henkilökohtaisesti jokaisille yksittäiselle asiakkaalle, sisältää tarkan esityksen verianalyysiesi testituloksista ja tarjoaa neuvoja kysymyksiin ravinnosta ja lisäravinteista. Tehdäksemme ostamisen niin helpoksi kuin mahdollsia, tarjotamme useita eri maksutapoja. Jotta voimme jatkuvasti parantaa palveluamme, toivomme saavamme palautatta.
Tuotteidemme lisäksi tarjoamme terveysportaalin, jossa löydät tietoa tuotteistamme, ravinnosta ja diagnooseista.